Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

A műhelyünkben született, fából készült fa fülbevalók és fa medálok légiesen finomak, kecsesek – óhatatlanul előfordul, hogy olykor eltörnek. Éppen ezért a fa fülbevalók és fa medálok tekintetében törésre örök garanciát nyújtunk.

 

 

Kérünk, a törött fülbevalót, medált a számlamásolattal együtt küldd vissza részünkre a Németh KKT. 8551 Nagygyimót, Pápai utca 38. postacímre. Ingyen és bérmentve pótoljuk/küldjük az új, hibátlan ékszert.

 

Fontos! Az örök garancia csak a fa fülbevalókra és fa medálokra vonatkozik, más termékünkre nem!

 

Egyéb, fából készült termékek vonatkozásában: amennyiben átvételkor sérült csomagot kapsz, és/vagy a vásárolt áru károsodott, kérünk, haladéktalanul jelezd felénk! Fotózd le a csomagot, a terméket – a sérült részt külön is – a számlával együtt. A fotókat juttasd el az info@gravistyle.hu e-mail címre, és adj meg legalább egy elérhetőséget, melyen keresztül 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, az ügy mielőbbi rendezése érdekében.

A 14 napos elállási szándék minden szériagyártott termékünkre vonatkozik.

 

Egyedi igények alapján készült termékeinkre a 14 napos elállási szándék nem vonatkozik. Ezeknél a portékáknál folyamatosan egyeztetünk a megrendelővel, és csak a változtatás jóváhagyása után folytatjuk a tervezést, gyártást.

Köszönjük megértésedet!

Az oldal tetejére