Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezt árulja el rólad, milyen színt viselsz szívesen

Ezt árulja el rólad, milyen színt viselsz szívesen

Neked is tele van a ruhatárad szebbnél szebb, élénk, feltűnő színű ruhákkal, vagy inkább azok táborát erősíted, akik egyetlen szín viselése közben érzik jól magukat? Nos, bármelyik is jellemző rád, az biztos, hogy a környezeted számára árulkodó, hogy mit viselsz szívesen, ebből a blogból pedig te is kiderítheted, hogy mit árul el rólad kedvenc szerelésed.

Piros:

Bármelyik árnyalatát is viseled szívesen, az biztos, hogy te nem rémülsz meg attól, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Ha a lenyűgözés, vagy meggyőzés a célod, a pirossal nem lőhetsz mellé. A hatalom és szenvedély színe. Az emberek az élénk színeket gyakran társítják energiával, mozgással és izgalommal. Bizonyos pszichológiai kutatások szerint a férfiak jobban vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik rubinvörös ruhában tündökölnek. Ha gyakran bújsz pirosba, valószínűleg könnyen felbosszantható, lobbanékony személyiség vagy.

Narancssárga:

Ez a melegséggel teli vonzó szín mindig vidám hangulatot teremt, viselése kreativitást és életörömöt sugároz. Ha te is gyakran és szívesen viselsz narancssárgát, valószínűleg nagyon optimista, energikus és vidám személyiség vagy, de nem riasztanak meg a változások sem.

Sárga:

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a sárga szín serkenti az agy szerotonin termelését, ami segíti az anyagcsere felgyorsítását és javítja a hangulatot. A boldogság, nevetés és a napfény színe, amely fokozza a koncentrációt és figyelmet is. Ha te is szívesen viselsz sárgát, valószínűleg aktív életet élsz, kreatív és szenvedélyes vagy. Egy igazi kalandor lehetsz, aki nem fél felfedezni és meghódítani a világot.

Zöld:

A zöld a természetközeli mivoltából adódóan kellemes érzetet kelt mind a viselőjében, mind a külvilág számára. A béke és megelégedettség színe. Akik szívesen viselnek zöldet, valószínűleg élénk közösségi életet élnek és aktívak, lágyszívűek és gondoskodók.

Kék:

A kék magabiztosságot és megbízhatóságot sugároz, válaszd ezt, ha valamilyen fontos eseményre vagy hivatalos, például egy állásinterjúra. Pontosan emiatt készül számos egyenruha és öltöny is ilyen színű anyagból. A sötétkék árnyalatok bizonyítottan nyugtató hatásúak, az emberek pedig az intelligenciával, bizalommal, hatékonysággal és nyugalommal párosítják.  Ha te is gyakran viselsz sötétkéket, valószínűleg te is nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagy.

Lila:

Hajdanán a lila szín csak a magasabb társadalmi osztály kiváltságosai számára volt elérhető a kifinomultság, gazdagság és luxus jelképe volt. Napjainkban a lila színt inkább a kreativitással, művészetekkel azonosítjuk. Kutatók szerint, akik szívesen viselnek lilát, érzékenyek és érzelmesek, álmodozó típusok és kissé kiszámíthatatlanok.

Fehér:

A szabadság, tisztaság, ártatlanság és egyszerűség jelképe, ezért gyakori jelenség, hogy ha az ember életének egy új szakasza indul el, gyakran vásárol fehér ruhát. A magabiztos, szabadságot szerető egyedek szívesen választanak fehéret. Ha te is gyakran hordasz fehéret, szinte biztos, hogy igényes vagy és a szervezettségre törekszel.

Fekete:

Ha te is szívesen viselsz feketét, valószínűleg nagyon ambiciózus és céltudatos vagy, ugyanakkor érzékeny is. Érzelmes és lobbanékony vagy, amit gyakran próbálsz elrejteni. Számodra fontos, hogy a környezeted a figyelmet a megjelenésed helyett a személyiségedre helyezze, hiszen számodra a belső tulajdonságok a legfontosabbak.

Ha már megtaláltad a színt, amit a legszívesebben viselsz, válassz hozzá szebbnél szebb ékszereink közül is. Akár medálról, akár fülbevalóról legyen szó, mi kiváló minőséggel és örök garanciával várunk.

Az oldal tetejére