Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi igények

Egyedi rendelés – egyedi, különleges, személyre szabott ajándékok

Mindig van olyan, hogy „Jó-jó, de én kicsit másképp szeretném.” Ez teljesen érthető, hiszen mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk – alkalomhoz illően, saját stílusunknak, hangulatunknak megfelelően öltözködünk, választjuk meg viseletünket, ezek kiegészítőit.

Ez vonatkozik arra az esetre is, ha ajándék ékszer, anyák napi meglepetés, karácsonyi, születésnapi, névnapi, ballagási, nyugdíjba vonulási vagy céges ajándék után böngészünk a webáruház kínálatában. Ajánlott maximálisan ráhangolódni a meglepni kívánt személyre és az adott ünnepi alkalomra, figyelembe véve, hogy az ajándék nőknek vagy férfiaknak lesz megrendelve.

A lehetőség adott. Írd meg nekünk, mely termékünket szeretnéd a saját elképzelésedre formálni, és írd meg pontosan, mit változtatnál rajta. Megoldjuk! Látványtervet készítünk a kívánt változtatásokkal, és ha megfelel, egyedi gyártásban elkészítjük.

Ajándékainkat, termékeinket bárhol, bármikor, azonnal megrendelheted. Nem kell mást tenned, mint a kiválasztott szerencsést bekattintani a GraviStyle kosarába, kitölteni az adatokat, és a futár már száguld is Feléd, vagy arra a postacímre, ahova a meglepetést szánod.

Webáruházunk termékeinek forgalmazását, egyedi ajándékok készítését Veszprém megye, Veszprém, Győr mellett az ország minden talpalatnyi szegletébe postázva vállalja.

Pápán személyes átvételre is van lehetőség.


Az oldal tetejére